GLOMMEN - ETT LEVANDE SAMHÄLLE

Väder Glommen

Nyheter

Nu är det dags att välja låda!

By Eva Wictor-Olofson

Mer information angående övergång till postutdelning vid gemensamma postlådeplatser

Nu närmar sig vårens förändring av postutdelningen med stormsteg!

PostNord har beslutat anlita Farmartjänst för montering av stativ för postlådorna. Vägföreningens styrelse har därför avtalat med Farmartjänst att de i samband med monteringen skall montera en postlåda per gatuadress på aktuellt stativ. Därför är det nu dags för alla hushåll att bestämma sig för vilken av postlådorna man vill ha. Lådorna presenteras nedan.

Tillsammans med materialet inför årsmötet kommer också en blankett, som du också kan ladda ner här: Beställningsblankett.  På denna blankett väljer du den brevlåda som passar hushållets behov bäst.

Vill du läsa årsmöteshandlingarna innan du får dem i brevlådan så finns de här: 2018 Arsmoteskallelse med samtliga handlingar

Postlådorna är av fabrikat ”Flexbox” och du kan välja mellan tre utföranden och prisklasser, samtliga i ljusgrått. Två av lådorna (Karolina och Albertina ) är låsbara, har inkast för post på framsidan och inget lock som kan blåsa upp. Lådan Philip har lock på ovansidan och är inte låsbar. Här finns länkar till Flexbox beskrivning av respektive låda.

Karolina

 

Albertina

Philip

Texterna på lådorna ovan är bara exempel. Våra lådor kommer endast att visa gatuadressen.

Till varje låda hör en skylt med gatuadressen, till exempel Mattias Väg 14. Om så önskas kan skylten kompletteras med ett tillägg – ”Ingen reklam”.

Postlådorna beställs av Vägföreningen och levereras direkt till Farmartjänst. Farmartjänst börjar montera stativen i början av mars, så lådorna måste vara levererade senast i mitten av mars. Eftersom det är lång leveranstid måste din beställning vara Vägföreningen tillhanda senast den 16 februari. Du kan antingen e-posta din beställning till vagforeningen.glommen@gmail.com eller lägga den i någon av postlådorna Glumstensvägen 34 eller Borgars Väg 30.

Genom den gemensamma beställningen har vi fått en bra rabatt. Dessutom ingår montering av postlådan i det du betalar. Farmartjänst kommer att fakturera varje hushåll individuellt i efterhand.

 

Glommen 4 februari 2018

Styrelsen för Glommens Fiskeläges Vägförening